I Like Groningen
 • Zomer!

  Zomer!

  Het zal je niet ontgaan zijn: Groningen bloeit weer op! Er hangt weer was aan waslijnen buiten, mensen dragen een constante glimlach en de... lees meer

 • Op stap in Groningen stad

  Op stap in Groningen stad

  Op stap in Groningen is een feest, de hele week door! Zonder sluitingstijden kan je op stap tot in de kleine uurtjes.... lees meer

 • Shoppen in Groningen

  Shoppen in Groningen

  Dat Groningen onlangs is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland wekt geen verbazing.... lees meer

 • Zomer!
 • Op stap in Groningen stad
 • Shoppen in Groningen

Ik vier gewoon WEL Valentijnsdag!

vrijdag 13 april 2012 14:26 door Des
Ik vier gewoon WEL Valentijnsdag!
11
+1

Happy Valentine lieve lezeresjes van me! Vanuit Groningen stuur ik u heel veel liefde en handkusjes en roze hartjes! Nou nou zeg. Niet meteen wegklikken. En niet meteen hardop zuchten. Ja ik zie jullie wel denken. Valentijnsdag is 1 commerciële bende. Met al die roze kaartjes in de V&D. Al die Hello Kitty knuffels in de Xenos. Wat je vandaag allemaal op blogs of  kranten leest, variërend van “10 tips wat je kunt doen op Valentijnsdag” tot “10 leuke kadootjes waar hij echt blij mee zal zijn!”.


En natuurlijk hebben jullie als hoofdargument: waarom moet je perse vandaag dan laten zien dat je van elkaar houdt? Dat kan toch elke dag? Maar zeg nou eens eerlijk. Doen jullie dat nou echt? Elkaar elke dag laten weten dat je van elkaar houdt? En nee, niet alleen aan je lover thuis. Ook aan de andere mensen om je heen. Je besties. Je ouders. Je katten. Je oma die alleen in het bejaardentehuis zit weg te kwijnen. De pakketjesman die toch mooi elke week weer loodzware pakketjes van de ASOS komt brengen. Of de schoonmaker die ervoor zorgt dat elke dag je bureau spik&span eruit ziet.


Nee.
 Dat dacht ik. Daarom is het juist niet erg om met Valentijnsdag wat extra liefde te geven. Want daar is Valentijnsdag juist voor bedoeld. Dat je er weer even aan herinnerd wordt wat voor mierzoete roze dag het vandaag is. Dus heb ik vanochtend Badu 10 minuten aan de bank laten krabben. Totoro mocht aan mijn haren likken (do not ask). Ik heb mijn besties een kaartje gestuurd. De schoonmaker heb ik een extra koffie gegeven. Ik ben vroeg op gaan staan om mijn oma in Indonesië te bellen en vandaag komt bij mijn nichtje een bestelling van een make up webshop.


En LOML mag vanavond voetbal kijken zonder dat ik er doorheen tetter met kritische vragen als “was dat echt een gele kaart, of was dat een schwalbe?, wat vindt jij?”. 
En ik heb zelf een bon gemaakt. Voor een massage. Die alleen maar dit weekend geldig is.
Aanstaande donderdag gaat hij op zakenreis.


Ja, kom op zeg, het blijft niet elke dag feest.


(afbeelding door Wen)
Wen.dinsdag 14 februari 2012 om 22:58
3x raden wat er hier nu opstaat. Juist. Voetbal ;) Ik hou me stil :P


Facebook
Verken Groningen! grotere kaart