I Like Groningen
 • Zomer!

  Zomer!

  Het zal je niet ontgaan zijn: Groningen bloeit weer op! Er hangt weer was aan waslijnen buiten, mensen dragen een constante glimlach en de... lees meer

 • Op stap in Groningen stad

  Op stap in Groningen stad

  Op stap in Groningen is een feest, de hele week door! Zonder sluitingstijden kan je op stap tot in de kleine uurtjes.... lees meer

 • Shoppen in Groningen

  Shoppen in Groningen

  Dat Groningen onlangs is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland wekt geen verbazing.... lees meer

 • Zomer!
 • Op stap in Groningen stad
 • Shoppen in Groningen

Adverteren

Ilikegroningen.nl geeft liefhebbers van de stad Groningen de mogelijkheid om aan te geven wat zij het leukste, mooiste of beste aan Groningen vinden. Dit door middel van een uniek like-systeem. Wat maakt Groningen nou echt uniek? Van deze informatie, samen met columns, recensies, interviews en een evenementenkalender voorziet ilikegroningen.nl haar bezoekers.


Voor u zijn er merdere mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren op ilikegroningen.nl, ook is er een combinatie van onderstaande mogelijkheden mogelijk.


type duur
Standaard banner Maand / Week
XL banner Maand / Week
Advertorial Eenmalig
Slide Week
Eenmalige acties Duur vd actie
Dagelijkse acties Maand / Week


Standaard banner:

De standaard banner staat onderaan de homepage. Met deze banner bent up op elke pagina van ilikegroningen.nl zichtbaar. Hiermee bereikt u honderden bezoekers per dag.

XL banner:
De XL banner staat centraal op de homepage van ilikegroningen.nl. Deze plaatsing is exclusief wat inhoudt dat u alleen geplaatst wordt op deze plek. Tevens is dit dé locatie om nieuwe producten, acties en evenementen te promoten.

Advertorial:
Een redacteur en fotograaf van ilikegroningen komen bij u op bezoek om uw bedrijf in de spotlight te zetten door middel van een redactioneel artikel over uw bedrijf. Deze zal gedurende een week groots zichtbaar zijn op ilikegroningen.nl, hierna wordt het artikel opgenomen in het archief van ilikegroningen.nl. Ook zal uw advertorial gedeeld worden op Facebook en Twiter.

Slide:
Boven aan ilikegroningen.nl bevindt zich de slider, deze is altijd prominent in beeld. Voor u is dit dus dé mogelijkheid om uw bedrijf te promoten in Groningen. Naast plaatsing in de slider wordt er en redactioneel artikel over u bedrijf geplaatst. Deze zal worden gedeeld op Twitter en Facebook.

Acties Eenmalig:
Uw Acties en/of aanbiedingen tonen op ilikegroningen.nl? Wij delen uw actie op Twitter en Facebook ook krijgt de actie een prominente plek op ilikegroningen.nl.

Acties Dagelijks:
Wilt u dagelijks een actie of aanbieding, zoals bijvoorbeeld uw dagschotel, tonen op ilikegroningen.nl? Wij plaatsen dagelijks uw meest actuele aanbieding op ilikegroningen.nl en delen deze op Twitter en Facebook.


Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden neem dan contact op met:

 

Jantine DoornbosProjectmanager


Jantine Doornbos
Telefoonnummer   06 417 123 22
E-mailadres  jantine@ilikegroningen.nl

Facebook
Verken Groningen! grotere kaart